Paste Farfalle cu vinetă de sfeclă și Pesto de pătrunjel

Paste Farfalle cu vinetă de sfeclă și Pesto de pătrunjel
Farfalle Paste cu Vinaigrette de sfeclă și pesto de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet de vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Paste Farfalle cu vinetă de sfeclă și Pesto de pătrunjel, Farfalle cu Pesto de dovlecei și pătrunjel-migdale, și Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Pentru pesto de pătrunjel: aduceți o oală medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sarea kosher până când apa are gust de apă de mare și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
ApăApă
3
Adăugați pătrunjelul și gătiți timp de 1 minut, apoi îndepărtați cu o lingură pliată. Scufundați imediat frunzele într-o baie de gheață și lăsați să se răcească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Scurgeți ușor frunzele și apoi puneți-le în blender cu zahărul și uleiul de măsline. Se amestecă până se omogenizează. Dacă amestecul este prea gros, adăugați puțină apă pentru a facilita amestecarea. Gust pentru condimente. Se amestecă scallions și se lasă deoparte într-un castron suficient de mare pentru a ține pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
CondimenteCondimente
PastePaste
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1
Puneți bucățile de sfeclă într-o cratiță medie și adăugați 1 cană de apă. Aduceți la fierbere la foc mare. Lăsați-l să se reducă până când există aproximativ 1/4 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați restul de 1 cană de apă și reduceți din nou până când mai aveți doar 1/4 cană. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul de vin roșu și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Pentru paste: într-o oală mare, aduceți 6 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați o cantitate generoasă de sare; apa pentru paste ar trebui să aibă gust de apă de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
6
Adăugați pastele în oală și amestecați astfel încât să nu se lipească de fund în timp ce gătește. Gatiti pastele pana cand sunt al dente (masticabile, dar nu tari sau crude) 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți pastele într-o strecurătoare, rezervând niște lichid de gătit pentru paste în cazul în care aveți nevoie mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Se toarnă pastele în castron cu pesto de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați vinaigreta de sfeclă și untul și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
UntUnt
SfeclăSfeclă
3
Adăugați parmezanul și verdele de sfeclă fin tăiată, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
ParmezanParmezan
4
Serviți imediat. Alternativ, puteți stropi vinaigreta de sfeclă roșie peste paste pentru un efect de culoare diferit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
PastePaste
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista