Paste e Olio

Paste e Olio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan e Olio. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, fulgi de piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Spaghete Aglio e Olio (paste cu ulei și usturoi), spaghetti olio e aglio-paste tradiționale italiene, și Aglio, olio e peperoncino (Paste cu usturoi, ulei și ardei iute) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă gătiți paste spaghete până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Între timp, într-o tigaie mare la foc mic se sotează usturoiul, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu cu ulei de măsline . Gatiti pana cand usturoiul devine auriu, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Aruncați pastele cu amestec de usturoi și unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
PastePaste
5
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista