Paste e Fagioli I

Paste e Fagioli I
Pastan e Fagioli aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 279 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcov, carne de vită, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați).

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
2
Într-o oală mare încălziți uleiul la foc moderat până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați șuncă și usturoi și gătiți amestecând timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
șuncășuncă
5
Adăugați roșii, fasole, bulion de vită, cimbru, frunze de dafin și piper după gust. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
PiperPiper
FasoleFasole
CimbruCimbru
6
Transferați 1/2 cană de fasole într-un procesor mic sau blender și piure. Întoarceți fasolea în oală și condimentați cu sare și piper după gust. Aduceți lichidul la fiert și adăugați paste. Fierbeți până când pastele sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista