Paste e Fagioli

Paste e Fagioli
Pastan e Fagioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen, și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea cannellini fie printr-o metoda traditionala de macerat si gatit, fie folosind o oala sub presiune pentru a gati mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scurgeți fasolea, rezervând o parte din apa de fasole. Pureați jumătate din fasole folosind o parte din apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Combinați fasolea purificată cu bulion, roșii, varză, ceapă, usturoi, cimbru și salvie și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
KaleKale
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați fasolea gătită și reveniți la fierbere, apoi adăugați pastele și gătiți doar până la al dente. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește cu brânză Parmigiano Reggiano rasă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista