Paste e Fagioli

Paste e Fagioli
Pastan e Fagioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen, și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea cannellini fie printr-o metoda traditionala de macerat si gatit, fie folosind o oala sub presiune pentru a gati mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scurgeți fasolea, rezervând o parte din apa de fasole. Pureați jumătate din fasole folosind o parte din apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Combinați fasolea purificată cu bulion, roșii, varză, ceapă, usturoi, cimbru și salvie și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
KaleKale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați fasolea gătită și reveniți la fierbere, apoi adăugați pastele și gătiți doar până la al dente. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește cu brânză Parmigiano Reggiano rasă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista