Paste e Fagioli
Pastan e Fagioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 378 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, parmezan, paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), și Pastan E Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și fasolea și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.