Paste e Fagioli

Pastan e Fagioli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 289 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, cârnați de curcan, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați și usturoi; saut 2 minute sau până când se rumeneste, se amestecă-inel să se năruie.
Adăugați apă, bulion și sos de roșii; aduceți la fierbere. Se amestecă pastele, 1/4 cană de brânză, oregano, sare, piper și fasole; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 8 minute sau până când pastele sunt gata.
Lăsați să stea 5 minute; se presară cu 1/4 cană de brânză.
Garnisiți fiecare porție cu pătrunjel și ardei roșu, dacă doriți.