Paste de Ziua Sfântului Iosif: Lasagnette del San Giuseppe
Nevoie de un garnitură fără lactate și pescatarian? Pastele de Ziua Sfântului Iosif: Lasagnette del San Giuseppe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână 8 frunze de busuioc, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Pufuri cu cremă de zi Saint Joseph / Sfinci di San Giuseppe, Cina în seara asta: rumegușul Sfântului Iosif cu paste, și Vitel Giuseppe.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți ușor migdalele într-o linguriță de ulei de măsline până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați migdalele pe o tăietură și tocați fin. În uleiul rămas în tigaie, prăjiți firimiturile de pâine până se rumenesc și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
3
Combinați firimiturile de pâine cu migdalele într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie. La foc mediu-mic, amestecați hamsiile și zdrobiți în ulei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați hamsiile și uleiul în castron cu firimiturile de pâine și condimentați cu mult piper negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă uleiul rămas în tigaie, la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați sosul de roșii și gătiți timp de 3 până la 4 minute, sau până când este suficient de lung pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
9
Se adaugă busuiocul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere rulantă, picurați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scurgeți și îmbrăcați cu sos de roșii și jumătate din amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
12
Presărați amestecul rămas de firimituri deasupra și serviți imediat.
13
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
15
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe