Paste de usturoi cu creveți
Pastele de usturoi cu creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1061 calorii, 53G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru 6,06 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită pătrunjel, paste fusilli, parmezan și ulei de măsline. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Paste cu creveți în sos cremos de usturoi, Creveți de usturoi, și Creveți De Usturoi.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente.
Scurgeți, apoi reveniți la oală.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se sotează usturoiul timp de 5 minute. Aruncați creveții și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți creveții și puneți-i deoparte.
Îndepărtați feliile de usturoi și aruncați-le.
Se toarnă ulei peste paste în oală și se aruncă pentru a acoperi uniform.
Presărați 3/4 din parmezan pe paste și amestecați până se distribuie uniform.
Transferați la vasul de servire. Aranjați creveții deasupra, apoi presărați parmezanul și pătrunjelul rămas.