Paste De Toamnă Primavera

Paste De Toamnă Primavera
Toamna Paste Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 535 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, legume de toamnă, cum ar fi morcovi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Pastele mamei Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei de măsline cald în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați legume tocate; saut timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se toarnă bulion de legume. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
LegumeLegume
5
Transferați într-un castron. Fierbeți pastele într-o oală cu apă sărată până când sunt al dente. Rezervați 1 cană de lichid de gătit; scurgeți pastele, apoi adăugați la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Presărați pătrunjel tocat și coajă de lămâie și aruncați pentru a acoperi (adăugați lichid de gătit 1 lingură. la un moment dat dacă pastele sunt uscate). Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista