Paste De Toamnă Primavera
Toamna Paste Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 535 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, legume de toamnă, cum ar fi morcovi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Pastele mamei Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei de măsline cald în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați legume tocate; saut timp de 8 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut mai mult.
Se toarnă bulion de legume. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Transferați într-un castron. Fierbeți pastele într-o oală cu apă sărată până când sunt al dente. Rezervați 1 cană de lichid de gătit; scurgeți pastele, apoi adăugați la legume.
Presărați pătrunjel tocat și coajă de lămâie și aruncați pentru a acoperi (adăugați lichid de gătit 1 lingură. la un moment dat dacă pastele sunt uscate). Se acoperă cu parmezan ras.