Paste de roșii și usturoi
Pasta de tomate și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 315 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste de roșii și usturoi, Paste De Roșii Uscate La Soare Cu Usturoi, și Paste de usturoi și roșii cu mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți roșiile într-un ceainic și acoperiți cu apă rece. Aduceți doar la fierbere.
Se toarnă apă și se acoperă din nou cu apă rece. Peel.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Într-o tigaie mare sau o tigaie, sotează usturoiul în suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei. Usturoiul ar trebui să devină opac, nu maro. Se amestecă pasta de roșii. Amestecați imediat roșiile și sarea și piperul. Reduceți căldura și fierbeți până când pastele sunt gata; adăugați busuiocul.
Scurgeți pastele, dar nu clătiți în apă rece. Aruncați cu câteva linguri de ulei de măsline, apoi amestecați în sos. Reduceți căldura cât mai scăzută posibil. Păstrați cald, neacoperit, timp de aproximativ 10 minute când este gata de servit.
Garnisiți generos cu parmezan proaspăt.
Sotati ciupercile proaspete cu usturoiul sau adaugati dovleceii impreuna cu Rosia.