Paste de roșii și usturoi

Paste de roșii și usturoi
Pasta de tomate și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 315 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste de roșii și usturoi, Paste De Roșii Uscate La Soare Cu Usturoi, și Paste de usturoi și roșii cu mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile într-un ceainic și acoperiți cu apă rece. Aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se toarnă apă și se acoperă din nou cu apă rece. Peel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Tăiați în bucăți mici.
4
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Într-o tigaie mare sau o tigaie, sotează usturoiul în suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei. Usturoiul ar trebui să devină opac, nu maro. Se amestecă pasta de roșii. Amestecați imediat roșiile și sarea și piperul. Reduceți căldura și fierbeți până când pastele sunt gata; adăugați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pastele, dar nu clătiți în apă rece. Aruncați cu câteva linguri de ulei de măsline, apoi amestecați în sos. Reduceți căldura cât mai scăzută posibil. Păstrați cald, neacoperit, timp de aproximativ 10 minute când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Garnisiți generos cu parmezan proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1
Sotati ciupercile proaspete cu usturoiul sau adaugati dovleceii impreuna cu Rosia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista