Coacerea pastelor de pui cu migdale durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 403 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de pui, bulion de pui, bulion suplimentar de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste Cu Pui, Spanac Și Migdale Coace, Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui Coace, și Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui Coace.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
2
Între timp, într-un cuptor olandez, sotati ciupercile și ceapa în unt timp de 3-5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Bateți făina și nucșoara până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați smântână și bulion. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Scurgeți pastele; se amestecă în sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Rețetă De Pizzocheri
6
Adăugați broccoli, pui, roșii, slănină, 1/4 cană de brânză și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
7
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Se presară cu migdale și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește.