Paste De Pui Cajun Cu Aragaz Lent
Pastanul de pui Cajun cu aragaz lent este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 866 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de sos alfredo, conserve de roșii, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Slow-Cooker Cajun-Pui Condimentat, Slow Cooker Kickin ' Paste De Pui, și Paste Parmezan De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Granbazan Eticheta Ambar Albarino]()
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.