Paste de primăvară cu sparanghel și roșii de struguri

Pastele de primăvară cu sparanghel și roșii de struguri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 220 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, suc de lămâie, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omletă cu sparanghel, roșii de struguri și Mozzarella, Creveții se amestecă cu sparanghel și roșii de struguri, și Orecchiette cu sparanghel, roșii de struguri, spanac și parmezan.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 2 linguri lichid de gătit; întoarceți pastele în tigaie.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute.
Adăugați sparanghel, coaja de lămâie și 1 lingură de suc de lămâie; sotati 2 minute. Se amestecă roșiile; sotati 1 minut sau doar până când roșiile încep să se înmoaie.
Adăugați lichidul de gătit rezervat, amestecul de roșii, restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, restul de 1 lingură de suc de lămâie, sare și piper în paste. Aruncă bine. Se toarna 1 cana de amestec de paste in fiecare din cele 6 boluri si se presara fiecare portie cu 1 1/2 linguri de branza.
Garnisiți cu busuioc proaspăt, dacă doriți.