Paie și fân paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 690 calorii, 23g de proteine, și 49G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă de cartofi de paie (cartofi de paie de rozmarin din aprilie cu Lem, Paie și fân, și Fân și paie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, aduceți apă sărată la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și untul. Când untul este topit, adăugați ceapa și sotati până la translucid, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați prosciutto și gătiți încă 1 minut, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
4
Adăugați crema și aduceți la foc mic. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi ușor spatele unei linguri. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.