Paste de paie și fân
Paie și fân paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 690 calorii, 23g de proteine, și 49G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă de cartofi de paie (cartofi de paie de rozmarin din aprilie cu Lem, Paie și fân, și Fân și paie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, aduceți apă sărată la fierbere rapidă.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și untul. Când untul este topit, adăugați ceapa și sotati până la translucid, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Adăugați prosciutto și gătiți încă 1 minut, amestecând.
Adăugați crema și aduceți la foc mic. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi ușor spatele unei linguri. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Adăugați mazărea și scoateți-o de pe foc.
Gatiti pastele la al dente. Întoarceți sosul la foc.
Scurgeți pastele și adăugați-le în sos. Se aruncă bine și se condimentează cu sare și piper. Finalizați cu parmezan și mai mult piper negru crăpat.