Paste De Legume Cu Brânză
Pastele de legume brânză necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 203 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, fulgi de piper, mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Paste De Brânză De Pui Și Legume, Weeknight cârnați și brânză de legume Penne Paste, și Supă De Legume Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu spray de gătit pentru legume.
Combinați pastele rezervate, sosul de roșii și fulgii de piper.
Presărați blatul cu mozzarella. Urmați instrucțiunile de congelare pentru legume prăjite și Feta Ziti. (A se vedea link-ul de la reteta, de mai sus.) Pentru a găti, puneți vasul de copt înghețat, acoperit cu paste în cuptor și setați temperatura la 350 F, coaceți timp de 1 oră. (Pentru a preveni crăparea, nu puneți niciodată un vas rece într-un cuptor preîncălzit.) Odată ce temperatura atinge 350 F, coaceți timp de 1 oră. (Sau lăsați pastele să se dezghețe la frigider peste noapte și coaceți, acoperite, timp de 30 de minute.) Descoperiți și coaceți timp de 15 până la 20 de minute mai mult sau până când brânza este topită și aurie și un cuțit introdus în centru timp de 5 secunde iese fierbinte.