Paste De Fasole De Afine Fagioli

Paste De Fasole De Afine Fagioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de fasole de afine Fagioli. Această rețetă face 6 porții cu 567 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de parmezan, uleiul de măsline, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole), și Paste Fagioli cu fasole de afine și Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, ceapa, fulgii de ardei roșu, rozmarinul și pancetta, dacă folosiți, și gătiți 2 minute. Se amestecă roșiile și se fierbe încă 2 minute; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați fasolea, 3 litri de apă, frunzele de dafin și coaja de parmezan. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Descoperiți oala și aduceți amestecul la fierbere la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați varza și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, încă 5 până la 6 minute. (Supa trebuie să fie groasă și cremoasă; subțire cu apă, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
KaleKale
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
7
Îndepărtați frunzele de dafin, coaja de parmezan și pancetta, dacă sunt folosite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Adăugați parmezanul ras, pătrunjelul, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Se acoperă cu mai mult ulei de măsline și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Sursă foto: Tina Rupp
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Revista