Paste De Curcan Pesto Cu Lămâie

Paste De Curcan Pesto Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lemon Pesto Turkey Pastan. O porție conține 724 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 217 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, carne de curcan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pesto curcan și paste, Paste Pesto de primăvară cu chiftele de curcan, și Salată De Paste Pesto De Curcan Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă.  (În timp ce apa fierbe, pregătiți ingredientele pentru a economisi timp.) 2 într-un castron mediu, amestecați ouăle, coaja de lămâie și pesto. Pune deoparte. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pastele în apa clocotită. Pastele ar trebui să dureze 10 minute pentru a fi gătite la al dente, fierte, dar încă puțin ferme. Gatiti la fierbere, neacoperit. 4 în timp ce pastele se gătesc, gătiți ceapa într-o tigaie mare de saut în ulei de măsline la foc mediu până când devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoiul și carnea de curcan gătită tocată. Gatiti pana se incalzeste, apoi scoateti-l de pe foc.5 când pastele sunt gata, rezervați 1/2 cană din apa de gătit a pastelor și scurgeți pastele. 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați pastele fierbinți, scurse în tigaie cu ceapa și curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă amestecul de ouă peste tot și se amestecă rapid pentru a se combina. Căldura pastelor va găti ouăle suficient, deși păstrați tigaia de pe foc sau ouăle din sos se vor coagula.Sare după gust (în funcție de sarea restului de curcan și de sarea pesto-ului, este posibil să nu aveți nevoie de sare suplimentară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia RămasăTurcia Rămasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi. (Dacă doriți, presărați și cu puțin suc proaspăt de lămâie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8
Adăugați înapoi puțin din apa rezervată pentru paste dacă doriți ca pastele să fie puțin mai libere sau dacă sunt prea uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista