Paste De Curcan Pesto Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lemon Pesto Turkey Pastan. O porție conține 724 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 217 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, carne de curcan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pesto curcan și paste, Paste Pesto de primăvară cu chiftele de curcan, și Salată De Paste Pesto De Curcan Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați 1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă. (În timp ce apa fierbe, pregătiți ingredientele pentru a economisi timp.) 2 într-un castron mediu, amestecați ouăle, coaja de lămâie și pesto. Pune deoparte. 3
Adăugați pastele în apa clocotită. Pastele ar trebui să dureze 10 minute pentru a fi gătite la al dente, fierte, dar încă puțin ferme. Gatiti la fierbere, neacoperit. 4 în timp ce pastele se gătesc, gătiți ceapa într-o tigaie mare de saut în ulei de măsline la foc mediu până când devine translucidă.
Adăugați usturoiul și carnea de curcan gătită tocată. Gatiti pana se incalzeste, apoi scoateti-l de pe foc.5 când pastele sunt gata, rezervați 1/2 cană din apa de gătit a pastelor și scurgeți pastele. 6
Adăugați pastele fierbinți, scurse în tigaie cu ceapa și curcanul.
Se toarnă amestecul de ouă peste tot și se amestecă rapid pentru a se combina. Căldura pastelor va găti ouăle suficient, deși păstrați tigaia de pe foc sau ouăle din sos se vor coagula.Sare după gust (în funcție de sarea restului de curcan și de sarea pesto-ului, este posibil să nu aveți nevoie de sare suplimentară).
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi. (Dacă doriți, presărați și cu puțin suc proaspăt de lămâie.)
Adăugați înapoi puțin din apa rezervată pentru paste dacă doriți ca pastele să fie puțin mai libere sau dacă sunt prea uscate.