Paste de creveți și Tasso
Creveții și pastele Tasso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1046 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți paste rotini, amestec de condimente cajun, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Okran și roșii cu creveți Jumbo și Tasso, Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar, și Creveți Charleston și crupe cu sos de Crab albastru Tasso.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Se amestecă rotinii în apa clocotită. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă tasso și se gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, ceapa, ardeiul verde, ceapa verde și țelina. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați busuiocul, cimbrul, condimentul Cajun și sosul fierbinte; gătiți 1 minut.
Se toarnă smântâna și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și amestecați parmezanul. Gatiti si amestecati pana cand sosul incepe sa se ingroase usor, aproximativ 3 minute.
Adăugați cozile de creveți și languste și gătiți până la cald, apoi aruncați cu pastele rotini.
Se presară cu pătrunjel pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.