Nevoie de o felul principal pescatarian? Pastele de creveți și sparanghel Caesar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. O porție conține 452 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, coajă de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Caesar creveți și paste, Creveți Caesar Paste Prăjite, și Salată Caesar Stratificată, Creveți Și Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Între timp, încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați creveți și sparanghel; gatiti si amestecati 3 pana la 4 min. sau până când creveții devin roz. Se amestecă coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Scurgeți pastele, rezervând 1/4 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de creveți; se amestecă ușor. Se amestecă treptat în apă de paste rezervată, dacă se dorește, până când amestecul de paste are consistența dorită. Se acoperă cu brânză.