Paste De Ciuperci Cu Usturoi
Pasta de ciuperci de usturoi necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Un amestec de parmezan, usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Paste Cremoase Cu Ciuperci De Usturoi, Paste Cu Creveți Și Ciuperci De Usturoi, și Ciuperci, roșii prăjite și paste de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este translucida, 5-7 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline pentru a împiedica lipirea spaghetelor. Gatiti spaghetele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și transferați spaghetele fierbinți înapoi în oală.
Amestecați ouăle în spaghete; lăsați căldura din spaghete să gătească ouăle. Se amestecă amestecul de ceapă și ciuperci și 1/4 cană de parmezan în spaghete la foc mic până când ouăle sunt complet fierte și brânza este topită.
Garnisiți cu parmezan suplimentar.