Paste cu usturoi-Scape Pesto
Paste cu usturoi-Scape Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, parmigiano-reggiano, fistic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste de dovlecei cu Pesto de Scape de usturoi, Paste De Coajă Cu Pesto De Scape De Usturoi, Slănină Și Mazăre Cu Ochi Negri, și Pesto Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pesto: curățați scapele de usturoi, fisticul, parmezanul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un robot de bucătărie până se toacă foarte fin. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul prin deschidere. Condimentează pesto-ul cu sare și piper după gust. (Pesto-ul se păstrează la frigider, acoperit, timp de 1 săptămână sau congelat timp de o lună.)
Într-o oală mare cu apă clocotită puternic sărată, gătiți spaghetele până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele.
Bateți împreună 2/3 cană de pesto și apa rezervată pentru paste și aruncați cu pastele. Condimentează cu sare și piper după gust și servește imediat.