Paste cu usturoi cu trei căi cu fasole și ardei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de usturoi cu trei căi cu fasole și ardei. Această rețetă face 6 porții cu 351 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 199 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmigiano-reggiano, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Paste parmezan cu usturoi cu pui și ardei grași prăjiți, Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Tigaie de paste cu usturoi cu lămâie cu fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 6 căței mari de usturoi. Puneți cuișoarele rămase în 2 căni de apă rece, apoi fierbeți într-o cratiță mică, acoperită, până când usturoiul este foarte moale, aproximativ 30 de minute. Rezervați 1/2 cană de lichid de gătit cu usturoi, apoi scurgeți usturoiul într-o sită.
Pur și simplu usturoi fiert cu lichid de gătit rezervat și 1 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează.
În timp ce usturoiul fierbe, prăjiți ardeii pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute (sau fierbeți ardeii pe o tigaie de pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute).
Transferați într-un castron și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute. Cojiți ardeii, aruncând tulpinile și semințele și tăiați-le în bucăți de 3/4 inch.
Se toacă 2 căței de usturoi rezervați cu cimbru și linguriță rămasă sare folosind un cuțit mare.
Transferați împreună cu spanacul într-un castron mare de servire.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotitapână la al dente.
Tăiați mărunt restul de 4 căței de usturoi și gătiți în ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând, până la auriu pal, 3 până la 5 minute.
Adăugați ardei și gătiți, amestecând, 3 minute.
Adăugați fasolea și usturoiul pur și pur în tigaie și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Adăugați paste, sos, oțet și brânză la spanac și usturoi în vasul de servire și aruncați pentru a combina. (
Adăugați o parte din apa de gătit rezervată dacă amestecul este uscat.)
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Fiecare porție conține aproximativ 311 de calorii și 5 grame de grăsime.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "