Paste cu tulpini de păpădie
Pastele cu tulpini de păpădie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 2,71 USD pe porție. O porție conține 705 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Paste Coapte Cu Verdeață De Păpădie Și Cârnați, Salată de paste cu verdeață de păpădie și brânză Feta, și Paste Primavera Cu Usturoi Verde Și Verde Păpădie.
Instrucțiuni
Gatiti linguina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când sunt crocante.
Transferați pancetta pe o farfurie.
Adăugați tulpinile de păpădie în tigaie și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Scurgeți linguina. Într-un castron mare încălzit, aruncați pastele cu tulpini de păpădie, suc de lămâie și un vârf mare de piper roșu zdrobit. Condimentează cu sare și servește; treceți parmezanul alături.
Recomandarea vinului: tulpinile de păpădie și aromele clasice italiene-ulei de măsline, usturoi, Parmezan și pancetta-necesită un alb italian Fructat, tart și uscat. Cea mai bună alegere: un Gavi, poate Michele Chiarlo din 1995 sau Vila La Scolca din 1995.