Paste cu ton și roșii

Paste cu ton și roșii
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru cutia de rețete, Tunan și paste de roșii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 483 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de parmezan, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Paste Cu Roșii De Ton, Paste Cu Roșii De Ton, și Paste de roșii Tunan și Caper.

Instrucțiuni

1
Fierbeți roșiile cu unt 30 min: topiți untul într-o oală medie la foc mediu și adăugați cutia de roșii, inclusiv sucul. Dacă utilizați roșii întregi conservate (sau proaspete) zdrobiți-le cu degetele (curate) în timp ce le puneți în oală. Se fierbe ușor, parțial acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Gătiți pastele: în timp ce sosul se gătește, încălziți o oală mare cu apă bine sărată până la fierbere puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pastele de coajă în apa clocotită și gătiți la fierbere viguroasă, neacoperită, până la al dente, fierte, dar încă puțin ferme până la mușcătură, care este de obicei indiferent de timpul specificat pe pachetul de paste minus aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se scurge și se lasă deoparte.
1
Se toarnă excesul de ulei din cutia de ton și se amestecă tonul în sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați brânza ricotta și adăugați sare după gust. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă sosul cu pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se pune în caserolă, se acoperă cu parmezan, se fierbe: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Se toarnă pastele într-o caserolă de 2 până la 3 litri și se acoperă cu parmezan. Puneți sub un broiler fierbinte timp de 4-6 minute, până când brânza este topită și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista