Paste cu sparanghel și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu sparanghel și ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Paste slabe cu fructe de mare cu sparanghel și ciuperci, Paste Farfalle cremoase cu sparanghel, ciuperci și nuci, și Paste cremoase de lămâie cu sparanghel, ciuperci și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și puneți-le deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Adăugați ciuperci și sare; saut 5 minute. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut. Reduceți căldura la minim.
Adăugați 2 linguri de amestec de pătrunjel; sotati 2 minute. Păstrați cald.
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați paste; gatiti 6 1/2 minute.
Adăugați sparanghel; gatiti 1 1/2 minute sau pana cand sparanghelul este crocant.
Scurgeți amestecul de paste într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid de gătit.
Combinați lichidul de gătit rezervat, amestecul de paste, amestecul de ciuperci și 1/4 cană de brânză. Aranjați 2 căni de amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Presărați uniform cu amestecul de pătrunjel rămas, 1/4 cană de brânză și 1/4 linguriță de piper.