Paste cu sos de smântână de lămâie, sparanghel și mazăre
Rețeta Paste cu sos de smântână de lămâie, sparanghel și mazăre pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. O porție conține 354 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Linguine Cu Sparanghel, Mazăre Și Rucola Într-Un Sos De Smântână De Lămâie, Sos De Cremă De Paste Cu Mazăre, și Paste cu mazăre, arpagic și sos de smântână.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Adăugați sparanghel în ultimul minut al timpului de gătit.
Puneți mazărea într-o strecurătoare.
Scurgeți amestecul de paste peste mazăre; pus deoparte.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Combinați bulionul și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă smântână, suc, sare, 1/4 linguriță piper negru și piper roșu.
Adăugați amestecul de paste în amestecul de bulion; aruncați ușor pentru a acoperi.
Garnisiți cu piper negru măcinat grosier și felii de lămâie, dacă doriți.