Paste cu sos de smântână

Paste cu sos de smântână
Pastele cu sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 859 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, Paste cu sos de smântână, și Paste cu sos de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Într-o cratiță mare, la foc mediu-mic, încălziți smântâna, laptele, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CremăCremă
PastePaste
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pastele fierte și parmezanul și amestecați până când brânza se topește și sosul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista