Paste cu sos de ciuperci și dovlecei

Paste cu sos de ciuperci și dovlecei
Pastele cu sos de ciuperci și dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână jumătate și jumătate, dovlecei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de tort, puteți urma acest fel principal cu Tort cu lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Paste cu spanac, ciuperci și slănină de curcan (Paste cu dovlecei), Paste de dovlecei cu creveți și ciuperci, și Paste cu cârnați, ciuperci și dovlecei.

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ dovleceii și ceapa și procesați ciupercile, dovleceii și ceapa într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și legumele tocate. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute, până când sunt fragede și suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se amestecă făina în legume. Se amestecă smântâna sau laptele și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Lăsați să fiarbă încă 10 minute, apoi aruncați cu paste fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista