Paste cu sos cremos de roșii
Pastele cu sos cremos de roșii Machete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 1131 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.93 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, bulion de legume, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Încercați Paste cu sos cremos de roșii și spanac, Paste vegane cu sos cremos de roșii, și Sos Cremos De Paste Cu Crab De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie piure ardei roșii și galbeni prăjiți, tofu, pastă de roșii, bulion de legume, oțet balsamic și condimente italiene. Pune deoparte.
Înveliți o tigaie medie cu spray de gătit. Gatiti ceapa, usturoiul si sparanghelul la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați apă dacă este necesar pentru a preveni lipirea. Se amestecă ciupercile; gătiți 3 până la 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede și moi. Se amestecă sosul tofu, roșiile, piperul negru.
Adăugați pastă de chili fierbinte, dacă doriți. Reduceți căldura la minim și încălziți-o.
Aruncați pastele cu sos și serviți cu parmezan.