Pastele cu slănină și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 874 calorii, 37g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu ciuperci sălbatice, mazăre și slănină, Paste Pesto cu slănină de pui și ciuperci, și Paste italiene ușor cremoase (cu slănină, ciuperci și roșii cherry) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform pachetului directions.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bucăți de slănină și gătiți până se rumenesc, dar nu crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
3
Scoateți slănina din tigaie și puneți-o deoparte. Nu curățați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciupercile și usturoiul în tigaie. Aruncați / amestecați și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute; creșteți căldura la mare dacă este necesar pentru a ajuta ciupercile să înceapă să devină maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă bulion de pui. Se amestecă, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi orice biți. Gatiti la foc mediu-mare timp de cateva minute, sau pana cand lichidul se reduce la jumatate. Reduceți căldura și turnați în jumătate și jumătate și smântână. Se amestecă și se lasă să se baloneze și să se îngroașe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa verde tăiată și pătrunjelul, apoi gătiți încă un minut. În cele din urmă, adăugați parmezan și amestecați, lăsând brânza să se topească și să se încorporeze în sos. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Adăugați pastele fierte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați jumătate din sos din tigaie. Aruncați cu clești. ***
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 1/2 cană de apă fierbinte pentru paste în acest moment, dacă amestecul de paste este prea gros și gunky. Aruncați și adăugați mai multă apă până ajunge la consistența de care aveți nevoie.***
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Serviți pastele în boluri individuale, topping fiecare ajutând cu restul sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se presară cu pătrunjel suplimentar și parmezan suplimentar.Bucurați-vă!