Paste Cu Sfeclă Și Brânză Albastră
Pastele cu sfeclă și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,41 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, sare grosieră și piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sparanghel, Sfeclă Murată Și Brânză Albastră, Salată cu sfeclă, năut, castraveți și brânză albastră, și Inimi de salată de palmier cu sfeclă și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Așezați sfecla într-un vas de copt de 9 x 13 inci; adăugați 1/2 cană de apă. Sigilați bine vasul cu folie.
Coaceți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu vârful unui cuțit ascuțit, 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați să se răcească 10 minute. Folosind un prosop de hârtie, frecați pielea. Feliați sfecla în pene.