Pasta de tomate Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 1201 calorii. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei de măsline, brânză, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Crab Usturoi Cu Paste, Paste Crucifere Usturoi, și Paste cu verdeață usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se toarnă un kettleful fiert de apă într-o tigaie medie, se sare apa și se aduce înapoi la fierbere la foc mare. Puneți cartofii în apă și fierbeți timp de 5 minute. Puneți pastele în aceeași apă, amestecați-le și continuați să fierbeți totul timp de aproximativ 10 minute sau până când pastele și cartofii se simt moi atunci când sunt împinși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
În timp ce pastele se gătesc, tocați roșiile în bucăți groase, apoi tocați-le puțin mai mult, așa cum ați face pentru o salsa. Răsturnați roșiile și sucul lor de pe tablă într-un castron. Se condimentează generos cu sare și piper și se amestecă uleiul de măsline, usturoiul și ardeiul iute zdrobit până se amalgamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Când pastele și cartofii sunt gătite, aruncați-le în castron cu sosul de roșii până când sunt acoperite uniform. Împărțiți pastele între două boluri și serviți cu o stropire de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat