Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu roșii Cherry și Ricottan cu ierburi. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. O porție conține 719 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză ricotta, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cu brânză de capră cu ierburi și roșii Cherry, Roșii prăjite lent cu dovlecei și Ricotta cu ierburi, și Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma).
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o oală mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până când fumați ușor la foc mediu, apoi aruncați usturoiul și ardeiul iute dacă folosiți. Gatiti pana la parfum, aproximativ 30 de secunde pana la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper și continuați să gătiți, amestecând des, doar până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Se ia de pe foc, se amestecă 4 linguri de busuioc tocat și oțet balsamic, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, lingura rămasă de ulei de măsline, 2 linguri de busuioc tocat și brânza pecorino. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Gatiti pastele urmand directia producatorului pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste și readuceți pastele în oală împreună cu amestecul de roșii. Aruncați pentru a amesteca bine, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a regla consistența, apoi serviți pastele în boluri individuale acoperite cu o lingură mare de brânză ricotta cu ierburi pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat