Paste cu pui, spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paste la cuptor cu pui, spanac și brânză. O porție conține 389 de calorii, 25 g de proteine și 19 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Mergeți la magazin și cumpărați brânză mozzarella, ceapă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paste coapte cu trei brânzeturi cu spanac, Trei brânzeturi cu spanac și paste coapte și One Pan 4 Cheese Paste cu roșii uscate la soare și spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați penne și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragezi, dar fermi la mușcătură, aproximativ 11 minute.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-înalt.
Se caleste ceapa in ulei incins pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Amestecați pastele penne, ceapa, puiul, roșiile tăiate cubulețe, spanacul și crema de brânză într-o tavă de copt până când crema de brânză se topește și îmbracă totul.
Presărați brânză mozzarella peste amestecul de paste. Acoperiți tava de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți folia și continuați coacerea până când se încălzește și începe să se rumenească de-a lungul marginilor, încă aproximativ 15 minute.