Paste cu Pesto Nepestonat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu Pesto Nepestonat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, căței de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, și Paste Pesto.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și apoi adăugați linguina. În timp ce pastele se gătesc, turnați uleiul de măsline într-o tigaie mare și aruncați niște căței de usturoi decojiți. Gătiti la foc blând până când usturoiul începe să devină maro deschis și parfumul său se ridică în sus.
Scoateți cuișoarele din tigaie și scoateți tigaia de pe foc. Tăiați sau tăiați aproximativ o movilă de frunze de busuioc, dați deoparte. Într-o a doua tigaie uscată, prăjiți o mână de nuci de pin. Când pastele sunt gata, scurgeți-le, aruncați-le în uleiul de măsline infuzat cu usturoi, apoi transferați-le într-un bol cald. Radeți peste niște parmezan, apoi, folosind un cojitor de legume, radeți în niște pecorino și presărați cu nuci de pin prăjite. Aruncați bine, aruncați peste toate, cu excepția unei mici mâini de frunze de busuioc și întoarceți-vă din nou. Încingeți puțin mai multă brânză și presărați cu frunzele de busuioc mărunțite rămase.