Paste cu Pesto Nepestonat

Paste cu Pesto Nepestonat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu Pesto Nepestonat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, căței de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, și Paste Pesto.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și apoi adăugați linguina. În timp ce pastele se gătesc, turnați uleiul de măsline într-o tigaie mare și aruncați niște căței de usturoi decojiți. Gătiti la foc blând până când usturoiul începe să devină maro deschis și parfumul său se ridică în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți cuișoarele din tigaie și scoateți tigaia de pe foc. Tăiați sau tăiați aproximativ o movilă de frunze de busuioc, dați deoparte. Într-o a doua tigaie uscată, prăjiți o mână de nuci de pin. Când pastele sunt gata, scurgeți-le, aruncați-le în uleiul de măsline infuzat cu usturoi, apoi transferați-le într-un bol cald. Radeți peste niște parmezan, apoi, folosind un cojitor de legume, radeți în niște pecorino și presărați cu nuci de pin prăjite. Aruncați bine, aruncați peste toate, cu excepția unei mici mâini de frunze de busuioc și întoarceți-vă din nou. Încingeți puțin mai multă brânză și presărați cu frunzele de busuioc mărunțite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
PecorinoPecorino
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista