Paste cu Pesto Nepestonat

Paste cu Pesto Nepestonat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu Pesto Nepestonat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, căței de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, și Paste Pesto.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și apoi adăugați linguina. În timp ce pastele se gătesc, turnați uleiul de măsline într-o tigaie mare și aruncați niște căței de usturoi decojiți. Gătiti la foc blând până când usturoiul începe să devină maro deschis și parfumul său se ridică în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți cuișoarele din tigaie și scoateți tigaia de pe foc. Tăiați sau tăiați aproximativ o movilă de frunze de busuioc, dați deoparte. Într-o a doua tigaie uscată, prăjiți o mână de nuci de pin. Când pastele sunt gata, scurgeți-le, aruncați-le în uleiul de măsline infuzat cu usturoi, apoi transferați-le într-un bol cald. Radeți peste niște parmezan, apoi, folosind un cojitor de legume, radeți în niște pecorino și presărați cu nuci de pin prăjite. Aruncați bine, aruncați peste toate, cu excepția unei mici mâini de frunze de busuioc și întoarceți-vă din nou. Încingeți puțin mai multă brânză și presărați cu frunzele de busuioc mărunțite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
PecorinoPecorino
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista