Salsa de semințe de Avocado și dovleac

Salsa de semințe de Avocado și dovleac
Avocado și salsa de semințe de dovleac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, semințe de dovleac, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Nectarină, Semințe De Coriandru Și Salsa De Avocado, Salată De Spanac, Avocado Și Semințe De Dovleac, și Pui prăjit cu Salsa de semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți semințele de dovleac pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
4
Prăjiți ardeiul gras peste o flacără de gaz până se carbonizează peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
5
Se transferă într-un bol, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la abur 5 minute. Cojiți, tulpinați și semănați ardeiul; tăiați-l în zaruri de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Într-un castron, amestecați sucul de lămâie cu usturoiul și chile. Se amestecă semințele de dovleac, ardeiul gras și avocado. Condimentează cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista