Paste cu năut, ton și Rucola

Paste cu năut, ton și Rucola
Paste cu năut, ton, și Arugulan este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 457 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați tunan solid în apă, busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Coji de paste cu năut și Rucola, Salată de paste cu ton, năut și sos de lămâie-mentă, și Paste cu Tunan și Rucola.

Instrucțiuni

1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Amestecați năutul și următoarele 8 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă pastele fierte fierbinți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate65
Revista