Paste cu Kielbasa și Bietă Elvețiană

Paste cu Kielbasa și Bietă Elvețiană
Pastele cu Kielbasan și Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 630 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de căței de usturoi, parmigiano-reggiano plus suplimentar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Penne cu Chard elvețian și Kielbasa, Paste cu brânză elvețiană, și Supă elvețiană de brânză și paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele centrale și tulpinile din smog, apoi spălați bine, împreună cu frunzele, în mai multe schimbări de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
CoasteCoaste
2
Tăiați coastele și tulpinile transversal în bucăți groase de 1/4 inch și tocați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
3
Gatiti kielbasa in ulei intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron. Gatiti coastele si tulpinile cu sare in grasimea ramasa in oala la foc moderat, amestecand ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați frunze de smog, apă și fulgi de ardei roșu și fierbeți, parțial acoperite, până când tulpinile de smog sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
7
Scoateți capacul și se amestecă în kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
8
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente, apoi rezervati 1/2 cana de paste-apa de gatit si scurgeti pastele intr-o strecuratoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați pastele în amestecul de brânză cu brânză și sare după gust și aruncați până se combină bine. Subțire cu puțină apă de paste rezervată, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BrânzăBrânză
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
SareSare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista