Paste Cu Ierburi De Iarnă

Iarna Herb paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 796 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Un amestec de cimbru, salvie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Amestec De Ceai De Plante De Iarnă, Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), și Legume De Iarnă Prăjite Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți untul și 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când spuma dispare. Gatiti usturoiul, amestecand, pana cand este parfumat si auriu pal.
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron, rezervând tigaia.
Între timp, gătiți bucatini într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (3 linguri de sare pentru 6 litri de apă) până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți.
Încălziți 1/4 cană de ulei rămasă în tigaie la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți salvie, rozmarin și cimbru, amestecând, 2 minute.
Adăugați paste, 1/2 cană de apă rezervată și pătrunjel și aruncați bine.
Adăugați mai multă apă pentru a umezi dacă este necesar.
Se servește presărat cu pesmet.