Paste cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Pastele cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, fire de șofran, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste speciale cu fructe de mare și șofran, Sos De Salată Cu Șofran De Lămâie, și Fructe De Mare Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Așezați 3 linguri de lichid de gătit fierbinte într-un castron mediu.
Presărați șofranul și lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
Transferați pastele într-un castron mare.
Stropiți pastele cu 1 lingură de suc de lămâie și 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, amestecând ocazional.
Adăugați maioneză, smântână, ceapă verde, capere, tarhon tocat, mărar tocat, zahăr, restul de 6 linguri suc de lămâie și restul de 5 linguri ulei într-un castron cu lichid de șofran.
Bateți pentru a combina. Condimentați pansamentul de șofran după gust cu sare și piper.
Se toarnă pansament peste paste.
Adăugați creveți și țelină; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați lichid de gătit rezervat pentru paste cu linguri dacă amestecul este uscat.
Adăugați crab; aruncați ușor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Platou de linie cu rucola și frunze de salată de unt. Puneți pastele peste verdeață.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de tarhon și mărar.