Paste cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran

Paste cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Pastele cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, fire de șofran, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste speciale cu fructe de mare și șofran, Sos De Salată Cu Șofran De Lămâie, și Fructe De Mare Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
3
Așezați 3 linguri de lichid de gătit fierbinte într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați șofranul și lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
5
Transferați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți pastele cu 1 lingură de suc de lămâie și 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, amestecând ocazional.
8
Adăugați maioneză, smântână, ceapă verde, capere, tarhon tocat, mărar tocat, zahăr, restul de 6 linguri suc de lămâie și restul de 5 linguri ulei într-un castron cu lichid de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
TarhonTarhon
șofranșofran
CapereCapere
ZahărZahăr
MărarMărar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Bateți pentru a combina. Condimentați pansamentul de șofran după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se toarnă pansament peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
11
Adăugați creveți și țelină; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CrevețiCreveți
12
Adăugați lichid de gătit rezervat pentru paste cu linguri dacă amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
13
Adăugați crab; aruncați ușor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
14
Platou de linie cu rucola și frunze de salată de unt. Puneți pastele peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată De UntFrunze De Salată De Unt
RucolaRucola
VerziiVerzii
PastePaste
15
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de tarhon și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
TarhonTarhon
MărarMărar
16
Se servește rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista