Paste cu două roșii cu busuioc și creveți picante

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Pastele cu două roșii cu busuioc și creveți picante ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, zahăr, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste Cu Roșii Și Busuioc De Creveți, Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți, și Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți.
Instrucțiuni
Condimentați creveții cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Tigaia este suficient de fierbinte când uleiul are o ușoară strălucire.
Adăugați șalotele și jumătate din usturoi și gătiți rapid amestecând des, până se înmoaie și abia începe să se rumenească. Aproximativ 2 minute.
Adăugați creveții, sosul de chili și zahărul în tigaie și gătiți amestecând constant până când creveții tocmai au devenit roz și opaci, aproximativ 3 minute.
Transferați într - un castron; set aside.To aceeași tigaie, adăugați uleiul rămas și usturoiul rămas; gatiti la foc mediu pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile conservate și sucul lor, împreună cu 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile s-au înmuiat și sunt cochete, aproximativ 15 minute.
Scoateți sosul de pe foc; se amestecă roșiile cherry și busuiocul tocat.Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți; întoarceți pastele în oală.
Adăugați sos de roșii și busuioc, creveți; condimentează cu sare și piper și aruncă.
Se transferă într-un castron sau platou de servire, se ornează cu frunze întregi de busuioc și un strop bun de ulei de măsline.