Paste cu cârnați și papion Florentine

Paste cu cârnați și papion Florentine
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Pastele Florentine cu cârnați și papion ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate de încercat. O porție conține 645 de calorii , 22 g de proteine și 40 g de grăsimi . Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Allrecipes. Un amestec de sos Alfredo, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 70% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ouă Florentine , Biscuiți Florentini Cu Fistic și Stafide Adăugate și Friptură De Porc Florentine Cu Sos De Rodie .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți legăturile de cârnați pe o tigaie pentru carne și prăjiți în cuptorul preîncălzit până când cârnații sunt crocanti pe exterior și nu mai sunt roz pe interior, aproximativ 8 minute. Întoarceți cârnații o dată în timp ce se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele cu papion și gătiți până al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
5
Se scurge si se intoarce in oala impreuna cu spanacul; ține cald la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se încălzește uleiul de măsline într-o oală separată la foc mediu și se amestecă usturoiul și se fierbe până când usturoiul se înmoaie și aroma se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați sosul Alfredo și piper negru, apoi aduceți la fiert la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8
Tăiați cârnații gătiți în bucăți mici și adăugați-l la sosul Alfredo care fierbe, împreună cu pastele și spanacul. Se amestecă până când pastele sunt fierbinți și bine acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista