Paste Cu Cârnați De Miel

Paste Cu Cârnați De Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pasta de cârnați de miel. Această rețetă servește 4. O porție conține 926 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste cu busuioc de roșii, cârnați de miel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci, și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați).

Instrucțiuni

1
Se încălzește stocul de apă sărată până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste; gătiți conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cârnați; gatiti aproximativ 10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc si nu mai sunt roz (160 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Scoateți cârnații din tigaie în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
În aceeași tigaie, încălziți sosul de paste la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica bucățile maro rămase din cârnații de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 1/4 cană de apă pentru paste și pastele fierte scurse; aruncă. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Transferați pe un platou mare de servire. Se acoperă cu cârnați, brânză și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista