Paste cu creveți și legume
Paste cu creveți și legume este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Legume de vară cu Pastan și creveți, Paste cu legume aromate, și Legume cu lămâie și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; adăugați fasole verde în oală cu 3 minute înainte ca pastele să fie gata.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați creveți și reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut și apoi se scurge.
Combinați creveții, roșiile și porumbul într-o cratiță medie.
Se adaugă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte până când pastele și fasolea sunt gata.
Puneți deoparte 1 cană de apă de gătit pentru paste și apoi scurgeți pastele și fasolea. Aruncați pastele și fasolea cu amestec de creveți; dacă pastele arată uscate, adăugați apă rezervată în trepte de 1/4 cană până când se atinge consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.