Paste cu creveți și legume este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Legume de vară cu Pastan și creveți, Paste cu legume aromate, și Legume cu lămâie și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; adăugați fasole verde în oală cu 3 minute înainte ca pastele să fie gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați creveți și reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut și apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Combinați creveții, roșiile și porumbul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se adaugă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte până când pastele și fasolea sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Toppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Puneți deoparte 1 cană de apă de gătit pentru paste și apoi scurgeți pastele și fasolea. Aruncați pastele și fasolea cu amestec de creveți; dacă pastele arată uscate, adăugați apă rezervată în trepte de 1/4 cană până când se atinge consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.