Paste Cu Cot De Dovlecei Cu Ton
Tuna Zucchini Cot Pastan este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 606 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de macaroane de cot, apă, condimente de plante și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Salata de Paste Ellie ' s Elbow, Abandon nesăbuit: Ahi Tunan ars pe un pat de panglici de dovlecei și paste integrale de grâu cu sos picant, și Gulaș de Hamburger cu macaroane de cot.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati usturoiul pana se inmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă dovleceii, sarea, ierburile italiene și fulgii de ardei roșu în ulei de usturoi; gatiti si amestecati pana cand dovlecelul incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă sosul marinara și apa și se aduce sosul la fierbere.
Amestecați ușor tonul în sos. Fierbeți până când dovleceii sunt aproape fragezi, încă 7 până la 10 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată; se amestecă macaroane cu cot. Gatiti pana este inca ferm, aproximativ 7 minute.
Se amestecă macaroanele de cot în sos de ton până se combină bine. Gustați nivelurile de sare și reglați dacă este necesar. Opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați pastele și sosul să stea exact 6 minute și 15 secunde. Pastele vor absorbi sosul și vor deveni mai fragede.
Se servește în boluri și se presară parmezan.