Paste cu confit de rață prăjită lent

Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, pastele cu Confit de rață prăjită lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de rață, picioare de rață prăjite lent, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Salată De Paste Confit De Rață, și Paste cu rață Confit și varză Savoy.
Instrucțiuni
o oală mare de apă sărată la fiert pentru paste (4 litri de apă, 2 linguri de sare).
apa se încălzește, alegeți toată carnea de pe picioarele de rață gătite lent și rezervați pielea. Rupeți carnea și pielea în bucăți mici.
o tigaie saut mare la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Adăugați untul și grăsimea de rață și carnea de rață și pielea. Coborâți focul la mediu.
pastele în apa clocotită. Se amestecă din când în când.
usturoiul și rozmarinul (dacă se utilizează) la tigaia saut. Gatiti un minut, sau pana cand parfumati si abia incepeti sa se rumeneasca la margini, apoi scoateti-l de pe foc.
paste atunci când este al dente, sau de a folosi clești să-l ia de la apa clocotita chiar în tigaie saut. Întoarceți căldura la mediu. Aruncați pastele în tigaia saut de la saut, asigurându-vă că sunt bine acoperite.
Adăugați mai multă grăsime de rață, dacă este necesar.
Adăugați niște piper negru și 1 lingură de suc de lămâie și aruncați din nou. Gustați și adăugați a doua lingură de suc de lămâie dacă doriți.
Se servește imediat cu coaja de lămâie presărată deasupra.