Paste cu confit de rață prăjită lent

Paste cu confit de rață prăjită lent
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, pastele cu Confit de rață prăjită lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de rață, picioare de rață prăjite lent, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Salată De Paste Confit De Rață, și Paste cu rață Confit și varză Savoy.

Instrucțiuni

1
o oală mare de apă sărată la fiert pentru paste (4 litri de apă, 2 linguri de sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
apa se încălzește, alegeți toată carnea de pe picioarele de rață gătite lent și rezervați pielea. Rupeți carnea și pielea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
o tigaie saut mare la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați untul și grăsimea de rață și carnea de rață și pielea. Coborâți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
pastele în apa clocotită. Se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
usturoiul și rozmarinul (dacă se utilizează) la tigaia saut. Gatiti un minut, sau pana cand parfumati si abia incepeti sa se rumeneasca la margini, apoi scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
paste atunci când este al dente, sau de a folosi clești să-l ia de la apa clocotita chiar în tigaie saut. Întoarceți căldura la mediu. Aruncați pastele în tigaia saut de la saut, asigurându-vă că sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați mai multă grăsime de rață, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
9
Adăugați niște piper negru și 1 lingură de suc de lămâie și aruncați din nou. Gustați și adăugați a doua lingură de suc de lămâie dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
10
Se servește imediat cu coaja de lămâie presărată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista