Paste cu confit de rață prăjită lent

Paste cu confit de rață prăjită lent
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, pastele cu Confit de rață prăjită lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de rață, picioare de rață prăjite lent, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Salată De Paste Confit De Rață, și Paste cu rață Confit și varză Savoy.

Instrucțiuni

1
o oală mare de apă sărată la fiert pentru paste (4 litri de apă, 2 linguri de sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
apa se încălzește, alegeți toată carnea de pe picioarele de rață gătite lent și rezervați pielea. Rupeți carnea și pielea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
o tigaie saut mare la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul și grăsimea de rață și carnea de rață și pielea. Coborâți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
pastele în apa clocotită. Se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
usturoiul și rozmarinul (dacă se utilizează) la tigaia saut. Gatiti un minut, sau pana cand parfumati si abia incepeti sa se rumeneasca la margini, apoi scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
paste atunci când este al dente, sau de a folosi clești să-l ia de la apa clocotita chiar în tigaie saut. Întoarceți căldura la mediu. Aruncați pastele în tigaia saut de la saut, asigurându-vă că sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați mai multă grăsime de rață, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
9
Adăugați niște piper negru și 1 lingură de suc de lămâie și aruncați din nou. Gustați și adăugați a doua lingură de suc de lămâie dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10
Se servește imediat cu coaja de lămâie presărată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista