Paste cu ciuperci, varză de Bruxelles și parmezan

Paste cu ciuperci, varză de Bruxelles și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu ciuperci, varză de Bruxelles și parmezan. O porție conține 709 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci precum shiitake, suc de la 1 lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pui parmezan cu ciuperci și varză de Bruxelles, Paste Pappardelle cu ciuperci și varză de Bruxelles, și Paste din grâu integral cu varză de Bruxelles și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
3
Adăugați varza de Bruxelles, aruncați pentru a acoperi în ulei, condimentați cu sare și piper, gătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat pe o parte. Aruncați și continuați să gătiți până când frunzele sunt de un verde aprins și carbonizate în pete, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Adăugați ciuperci și gătiți, aruncând ocazional, până când umezeala s-a evaporat și ciupercile sunt bine rumenite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru și gătiți, amestecând, până când șalota este înmuiată și parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați unt, suc de lămâie și bulion. Fierbeți până când sosul este redus și emulsionat, aproximativ 1 minut. Condimentați după gust cu sare și piper (acest lucru poate să nu fie necesar dacă stocul este cumpărat din magazin). Puneți deoparte focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați orecchiette în oală și gătiți, amestecând ocazional, până aproape al dente (cu aproximativ 1 minut mai puțin decât instrucțiunile pachetului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
11
Adăugați orecchiette, jumătate de parmezan, apă de gătit rezervată pentru paste și o cantitate generoasă de piper negru la ciuperci. Gatiti, amestecand, la foc mare pana cand pastele sunt complet al dente si lichidul s-a ingrosat intr-un sos care acopera pastele, aproximativ 1 minut. Dacă sosul pare gras sau rupt, adăugați 2 linguri de bulion sau apă și amestecați energic pentru a-l readuce împreună. Se amestecă frunzele de varză de Bruxelles și se servește, topping cu mai multă brânză la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
OrecchietteOrecchiette
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista