Paste cu busuioc, roșii și Feta
Pastele cu busuioc, roșii și Fetan sunt un vegetarian garnitură. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc tăiate, paste penne, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Porumb sotat cu roșii, Fetan și busuioc, Salată Orzo cu roșii, busuioc și Feta, și Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie să muște, aproximativ 10 minute.
Între timp, clătiți, miez, semințe și tocați roșiile. Într-un castron mare, amestecați roșiile, busuiocul, 1/2 cană feta, usturoiul și uleiul de măsline.
Adăugați pastele fierte fierbinți și amestecați bine.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se presară cu restul de 1/4 cană feta.