Pastele cu Broccoli rabe și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 997 calorii, 49G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Broccoli rabe și paste cu cârnați, Paste cu Broccoli rabe și cârnați, și Paste coapte cu o oală cu cârnați și Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cârnații și gătiți, sfărâmându-l cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați bulionul și ardeiul roșu și dați la fiert. Apoi adăugați broccoli rabe, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă untul și parmezanul și se gătește, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Ardei Roșu
Parmezan
Unt
Bulion
Sos
5
Adăugați pastele scurse, condimentați cu sare și piper negru și aruncați pentru a combina.Sfat: Broccoli Rabe, un văr îndepărtat cu frunze de broccoli, are o aromă amară și flori mai mici. Pentru o alternativă mai blândă, înlocuiți broccoli. Pentru o mușcătură mai piperată, încercați rucola, bietă elvețiană sau verdeață de sfeclă.