Paste cu Broccoli rabe și cârnați

Paste cu Broccoli rabe și cârnați
Pastele cu Broccoli rabe și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 997 calorii, 49G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Broccoli rabe și paste cu cârnați, Paste cu Broccoli rabe și cârnați, și Paste coapte cu o oală cu cârnați și Broccoli Rabe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cârnații și gătiți, sfărâmându-l cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați bulionul și ardeiul roșu și dați la fiert. Apoi adăugați broccoli rabe, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă untul și parmezanul și se gătește, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Ardei RoșuArdei Roșu
ParmezanParmezan
UntUnt
BulionBulion
SosSos
5
Adăugați pastele scurse, condimentați cu sare și piper negru și aruncați pentru a combina.Sfat: Broccoli Rabe, un văr îndepărtat cu frunze de broccoli, are o aromă amară și flori mai mici. Pentru o alternativă mai blândă, înlocuiți broccoli. Pentru o mușcătură mai piperată, încercați rucola, bietă elvețiană sau verdeață de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
RucolaRucola
PastePaste

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista