Paste Cremoase De Pui

Paste Cremoase De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pasta de pui cremoasă. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 351 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână paste orecchiette, ceapă, amestec de ciuperci și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, Paste con Pollo (paste cremoase columbiene cu pui), și Paste De Pui Cremoase Cu O Oală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
4
Adăugați puiul în tigaie; saut 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați 1/4 cană de bulion și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
6
Adăugați amestecul de făină, 3/4 cană de stoc și jumătate și jumătate la tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, mascarpone și 2 linguri pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
8
Încălziți o tigaie la foc mediu; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
10
Adăugați cimbru și ciuperci; gatiti 8 minute. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, oțet și muștar; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
11
Adăugați paste și amestec de pui; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
12
Se presara cu 2 linguri patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
Dacă vă place dovlecelul, încercați dovlecelul și pastele de pui: pregătiți pastele cremoase de pui până la Pasul 2, înlocuind 8 uncii de paste cavatappi cu orecchiette și omițând făina și jumătate și jumătate. Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
CavatappiCavatappi
OrecchietteOrecchiette
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Combinați 4 căni decojite (1 inch) dovlecei cubați, 1 1/2 căni (1 inch grosime) felii de eșalotă, 3 căței de usturoi feliați subțire și 2 pachete (5 uncii) capace de ciuperci shiitake, feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
15
Stropiți amestecul de legume cu 1 lingură de ulei de măsline; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LegumeLegume
16
Transferați amestecul de dovlecei într-o tigaie mică; se presară cu 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
17
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când legumele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Adăugați amestecul de legume în amestecul de paste; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
19
Se presară cu 1 1/2 linguri de arpagic proaspăt tocat, 1/4 linguriță de sare kosher și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Sare KosherSare Kosher
20
Servește 6 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 1/2 cani) calorii 416; grăsime 2G( sat 1g); sodiu 354mg
21
Dacă vă place mascarpone, încercați salata de Paste Caesar de pui: pregătiți paste cremoase de pui până la Pasul 2, înlocuind 6 uncii farfalle cu orecchiette, adăugând 8 căni de smog elvețian rupt la paste în ultimele 2 minute de gătit, omițând jumătate și jumătate și reducând făina la 1 1/2 linguri. Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
Chard ElvețianChard Elvețian
MascarponeMascarpone
FarfalleFarfalle
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
22
Combinați 3/4 cană pesmet proaspăt prăjit, 1 1/2 linguri pătrunjel proaspăt tocat, 4 lingurițe usturoi proaspăt tocat, 1/2 linguriță coajă de lămâie rasă și 3 hamsii conservate scurse mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
Conserve De HamsiiConserve De Hamsii
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UsturoiUsturoi
23
Combinați 2 căni de roșii cherry înjumătățite, 1 cană de șalotă feliată subțire și 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
24
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
25
Combinați pastele, amestecul de roșii și amestecul de pui și gătiți timp de 1 minut. Puneți aproximativ 1 cană de paste în fiecare din cele 6 boluri; presărați uniform cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
TomateTomate
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
26
Servește 6 calorii 364; grăsime 6g( sat 9g); sodiu 446mg
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista